UA / RU
Підтримати ZN.ua

При зіткненні автобусів в Польщі постраждали дві українки

Зіткнулися два рейсові автобуси і мікроавтобус.

У Польщі сталася аварія за участю двох пасажирських автобусів і мікроавтобуса. Серед постраждалих, дві українки, повідомив директор консульського департаменту МЗС України Сергій Погорельцев, передає «Укрінформ».

За словами Погорельцева, ДТП сталося 5 червня близько 20:00 на автодорозі між населеними пунктами Рогова і Дзвіжіна в Західнопоморському воєводстві.

«За попередньою інформацією консульства України в Гданську, в результаті ДТП 2 громадянки України отримали травми різного ступеня тяжкості. Однією громадянці надали першу медичну допомогу і виписали з лікарні. Друга наша співвітчизниця знаходиться в лікарні г.Колобжег, загрози її життю немає », - повідомив Погорельцев.

Він додав, що справа про ДТП перебуває на контролі Консульства України в Гданську і Департаменту консульської служби МЗС.

Читайте також: ДТП з українцями під Польщею: кількість постраждалих збільшилася вдвічі

Як повідомлялося, 2 липня в Польщі потрапив в ДТП автобус з українцями. Автобус, що перевозив близько 40 громадян України, потрапив у ДТП поблизу міста Богуславіце Сілезького воєводства на півдні Польщі.

В результаті зіткнення автобуса, який прямував з Тернополя до Варшави, з двома вантажівками постраждали 16 пасажирів, шестеро з яких потрапили до лікарень, одна людина - в критичному стані.