UA / RU
Підтримати ZN.ua

Пораненого в Донецьку Рогозіна транспортують до Москви – росЗМІ

За словами колаборанта Олега Царьова, стан екс-глави «Роскосмосу» важчий, ніж думали спочатку. Син Рогозіна цю інформацію спростовує.

Колишнього главу "Роскосмосу" Дмітрія Рогозіна, якого було поранено під час обстрілу в Донецьку 21 грудня, не наважилися оперувати як в окупованому українському місті, так і в Ростові-на-Дону, оскільки поранення виявилося надто серйозним. Помічник Рогозіна повідомив "РИА Новости", що його транспортуватимуть до Москви, де консиліум лікарів ухвалить рішення про необхідну медичну допомогу.

Цю інформацію також підтвердив екс-нардеп Верховної Ради від "Партії регіонів", колаборант Олег Царьов.

"На жаль, поранення Дмітрія Рогозіна важче, ніж здавалося спочатку. Все важче. У дружини Дмітрія Татьяни важка контузія", – написав Царьов у своєму Telegram-каналі.

У свою чергу, син Рогозіна Алєксєй заперечує погіршення його стану, стверджуючи, що всі поранені 21 грудня перебувають під наглядом "висококваліфікованих донецьких та ростовських лікарів".

Читайте також: "А якщо Рогозіну закортить забрати в тебе Tesla?" — Маска розкритикували у соцмережах

"Про стан інших постраждалих, які отримали осколкові поранення, поки що говорити зарано", – повідомив Рогозін-молодший.

Нагадаємо, що, за даними російських ЗМІ, майбутнє Рогозіна, звільненого з посади глави "Роскосмосу", може бути пов'язане із роботою в адміністрації президента РФ. Журналісти вважають, що до його обов'язків може увійти курирування "українського питання".