UA / RU
Підтримати ZN.ua

Понад сто мігрантів штурмували польський кордон під наглядом білоруських спецслужб – відео

У польських прикордонників знову кидали каміння.

Мігранти намагалися прорватися через польський кордон на ділянках, які охороняються прикордонними заставами в Дубичах Церковних та в Мельнику. Понад сто агресивних мігрантів силою штурмували кордон та кидали каміння в польських прикордонників. Вони вчиняли напад під наглядом білоруських спецслужб, інформує прикордонна служба Польщі в Twitter.

Зазначається, що прикордонники зафіксували 267 спроб незаконного перетину кордону мігрантами. Щодо 44 мігрантів ухвалили рішення про видворення. 

Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак зазначив, що до Польщі прибули військовослужбовці інженерних військ з Естонії для будівництва, ремонту тимчасової огорожі.

21 листопада група зі 100 мігрантів намагалася прорватися на територію Польщі. Загалом за добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону.

Читайте також: ЄС запропонував занести до чорного списку транспортних операторів, які сприяють незаконному ввезенню мігрантів

Докладніше про те, як режим Лукашенка використовує міграційну кризу, читайте у статті Олександра Шевченка «Лукашенко проти Європи: кривава гра на витривалість» у ZN.UA.