UA / RU
Підтримати ZN.ua

Половина американських військових незадоволені роботою Трампа – опитування

Трохи більше 40% військових схвалюють роботу американського президента.

Половина американських військових, що проходять службу в умовах бойових діях, негативно ставляться до роботи президента США Дональда Трампа. У свою чергу, 42 відсотки опитаних американських військових позитивно ставляться до роботи глави Білого дому, йдеться в результатах опитування, проведеного Military Times та Інституту ветеранів та військових сімей (IVMF) Сіракузького університету.

Однак, 58 відсотків опитаних військових не схвалюють рішення вивести війська з північної Сирії.

Думки військових рівномірно розділилися в питанні щодо імпічменту Трампа – 47 відсотків заявили, що підтримують імпічмент, 46 відсотків заявили, що вони проти процедури.

Онлайн опитування провели в період з 23 жовтня по 2 грудня. Опитали 1630 осіб – 92% чоловіків і 8% жінок. Учасники опитування є читачами публікацій Military Times, чий військовий статус підтверджується офіційними адресами електронної пошти Міністерства оборони. Похибка для більшості з 28 питань була приблизно 2%.

Раніше повідомлялося, що Дональд Трамп на загальнонаціональному рівні випереджає всіх ключових кандидатів від конкуруючої Демократичної партії США перед виборами президента країни, які намічені на наступний рік.