UA / RU
Підтримати ZN.ua

Поліція Дубая закупить нові пікапи Cybertruck від Маска

За словами головнокомандувача поліцією Дубая, Cybertruck від Tesla буде патрулювати вулиці в туристичних районах.

Поліцейський департамент Дубая додасть электропикапы Cybertruck від Tesla в службовий парк. При цьому, правоохоронці не уточнили, скільки саме машин закупить для свого парку, повідомила поліція в Twitter.

На акаунті в соцмережі поліції присутній тільки підпис "2020" та ілюстрація автомобіля після прийняття на службу.

Начальник поліції Дубая Абдулла Халіфа Аль Маррі повідомив, що на Cybertruck будуть патрулювати вулиці в туристичних районах. Серед них Бурдж Халіфа, бульвар шейха Мухаммеда бен Рашида і пляжу Джумейра.

Видання Arabian Business повідомляє, що Cybertruck стане частиною автопарку поліції разом з вже наявними Aston Martin One-77, Bentley Continental GT, Bugatti Veyron, Ferrari FF, Lamborghini Aventador та іншими.

Зовсім недавно у відділ додали Mercedes-AMG GT 63 S, який здатний розвивати максимальну швидкість 315 км/ч.

22 листопада, компанія Tesla представила свій броньований пікап, який отримав назву Cybertruck.

Пикап уже доступен для предзаказа с депозитом 100 долларов, но Илон Маск отметил, что поставок машины придется еще подождать, производство стартует только в 2021 году.

Електрокар буде випущений в трьох версіях:

Одномоторной, з дальністю ходу на одному заряді до 250 миль (400 кілометрів) і здатністю розганятися до 60 миль (96,6 кілометрів) за 6,5 секунд. Вартість цієї версії складе 39,9 тисячі доларів.

З дальністю ходу 480 кілометрів (300 миль), повнопривідним двомоторним двигуном і можливістю розганятися до 60 миль в годину менш ніж за 4,5 секунди. Таке авто коштуватиме 49,9 тисячі доларів.

З дальністю ходу 800 кілометрів (500 миль), повнопривідним трехмоторным двигуном і здатністю розігнатися до 60 миль/год менш ніж за 2,9 секунди. Ця версія обійдеться покупцеві за 69,9 тисячі доларів.

Всі моделі оснащені автопілотом, але за "повністю безпілотну" версію потрібно буде доплатити сім тисяч доларів.