UA / RU
Підтримати ZN.ua

Після замаху Трамп переписав промову для з'їзду Республіканської партії

Він наголосив, що для нього це шанс об’єднати країну та увесь світ. 

Схоже, після замаху на 45-го президента США свою передвиборчу риторику змінюватиме не лише чинний президент Джо Байден, але й сам республіканець. Як повідомляє Associated Press, той переписав промову, яку повинен виголосити на з'їзді Республіканської партії у Мілуокі 18 липня. 

Тепер політик закликатиме до досягнення національної єдності, додаючи, що до нього звертаються люди з різними політичними поглядами.

"Це шанс об’єднати всю країну, навіть увесь світ. Промова буде набагато іншою, ніж це було б два дні тому", — сказав Трамп.

Він, звісно ж, нагадає, що уник смерті під час замаху. Сталося це, за його словами, тому, що під час промови він відвернувся від натовпу, аби глянути на екрані на діаграму, на яку посилався. 

Читайте також: Перед замахом на Трампа на дах піднявся поліцейський. Він бачив Крукса — шериф округу Батлер

Нагадаємо, під час передвиборчого виступу республіканця та 45-го президента США Дональда Трампа у Батлері в Пенсильванії 14 липня на нього здійснили замах. Стрільцем виявився 20-річний Томас Метью Крукс, який, ймовірно, цілився у голову політика, але натомість прострелив йому вухо. Нападникаодразу після стрілянини ліквідував снайпер Секретної служби. Щодо Трампа, то він зараз у нормі, а західні ЗМІ вже прогнозують, що цей інцидент може надати йому політичних бонусів та посилити позиції на виборах.