UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час заворушень після матчу ЧС з футболу загинув підліток

Від отриманих травм 14-річний потерпілий помер після госпіталізації.

У соцмережах з'явились кадри інциденту під час Чемпіонату світу з футболу, на яких зафіксовано загибель одного з вболівальників, що зірвав французький прапор з автівки іншого вболівальника, Водію це не сподобалось і інцидент у місті, заповненому масою футбольних фанатів, став летальним, передає Le Figaro. 

Читайте також: ЧС-2022 з футболу: результати всіх матчів турніру

"Видно групу молодих людей, які йдуть пішки, оточуючи біле авто, один з них зриває французький прапор, що висить з вікна. Машина різко рушає з місця, розвертається, збиває людину, перш ніж продовжити рух, залишивши позаду тіло молодого чоловіка, що згорнувся калачиком. За словами префектури Еро (регіон на півдні Франції, Окситанія), «молодий чоловік був жорстоко збитий автівкою в Монпельє водієм після півфінального матчу чемпіонату світу з футболу». Хлопця терміново доставили в лікарню , але згодом він помер.

Читайте також: Суперкомп'ютер назвав переможця чемпіонату світу-2022

«Абсолютна драма»

Водій втік, але «транспортний засіб знайшли поблизу місця аварії та помстили під арешт» , додала префектура в прес-релізі, уточнивши, що поліцейське розслідування просувається досить швидко.

Читайте також: У 2022 році загинула рекордна кількість журналістів - PEC

Все трапилось в популярному районі La Paillade, і жертві було 14 років. «Ця спортивна подія закінчується абсолютною драмою», – коментують на сторінках видання. Зв’язатися з прокуратурою, щоб повідомити більше подробиць про обставини смертельної аварії, поки що не вдалося.

Читайте також: Російські загарбники обстріляли Херсон: загинули дві людини, у тому числі 8-річна дитина