UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під Бєлгородом і Курськом оголосили про початок формування загонів тероборони РФ

Російські інструктори, які пройшли велику кількість місцевих війн та мають бойовий досвід (нагадаємо, ритуальна служба Бєлгорода вже не знає як впоратись із їх підопічними – ред.), почали проводити навчання.

На тлі нової страшилки російської пропаганди про вторгнення української армії, у прикордонних з Україною Бєлгородській та Курській областях почали підготовку до створення загонів тероборони. Про це губернатори обох областей повідомили в своїх соцмережах. Водночас у Брянській області, ка також межує з нашою країною, такий крок поки що вважають недоцільним.

“Інструктори, які пройшли велику кількість місцевих війн та мають бойовий досвід (ритуальна служба Бєлгорода вже не знає як впоратись із їх підопічними – ред.), зараз проводять навчання та боротьбу з рафтингом загонів у всіх прикордонних районах регіону Бєгорода”, – В’ячеслав Гладков.

“Курська область (ймовірно, на тлі вчорашнього вибуху на аеродромі – ред.) знову захищає межі держави. У нас є народний загін "патріот" Волонтери після серйозного відбору та бойової підготовки допоможуть військовим захистити територію регіону”, – Роман Старовойт.

У Росії стурбовані "таємничими атаками безпілотників".

Читайте також: "Важливий об’єкт противника" під ударом: Генштаб підсумував роботу ракетних військ за 5 грудня

Тим часом брянський губернатор Олександр Богомаз вважає ситуацію в регіоні напруженою, але створювати загони самооборони не збираються.

Читайте також: На південному фронті ЗСУ "денацифікували" майже 30 окупантів і "Мсту-С"