UA / RU
Підтримати ZN.ua

Пенсіонер з Канади пожертвує частину коштів зі свого виграшу на відновлення України

70-річний Марсель Люсьє, який зірвав куш у 70 мільйонів доларів, пообіцяв частину грошей спрямувати на допомогу Україні.

Світ продовжує підтримувати Україну, попри всі погрози та спроби залякування Кремля. Перш за все прості люди готові допомагати українцям в міру своїх власних можливостей. Так 70-річний мешканець Квебеку готовий поділитися частиною свого виграшу у лотереї Lotto Max та спрямувати кошти на повоєнне відновлення України, повідомляє CTV News.

На минулому тижні, жителю міста Броссар провінції Квебек, 70-річному Марселю Люсьє посміхнулася удача і він "зірвав" джекпот у розмірі 70 мільйонів доларів. Чек від Lotto Max щасливчик вже отримав, і відповідаючи на запитання куди планує витратити гроші заявив, що частину коштів спрямує на повоєнне відновлення України. 

Інженер на пенсії, який тривалий час пропрацював в державній компанії Hydro-Quebec, також планує допомогти людям з аутизмом.

Також щасливчик разом з дружиною планує все ж таки відправитись в довгоочікуваний круїз, який йому кілька разів доводилося скасовувати через пандемію COVID-19.

Іноземні бізнесмени так само допомагають Україні у боротьбі з російським агресором. Так група компаній FINANCIERE перерахувала на потреби Збройних сил України  майже 17 мільйонів гривень