UA / RU
Підтримати ZN.ua

П'ятеро загиблих в авіакатастрофі в США

На борту перебували пілот і чотири члени сім'ї - чоловік, дружина і двоє дітей.

На півночі штату Джорджія у США зазнав аварії невеликий літак, повідомляє телекомпанія Fox 5 з посиланням на шерифа місцевої поліції.

На борту перебували пілот і чотири члени сім'ї - чоловік, дружина і двоє дітей. Вони прямували на похорон зі штату Флорида в штат Індіана. В авіакатастрофі всі вони загинули.

За попередніми даними, літак потрапив у шторм, однак невідомо, чи стало це причиною аварії, вказує видання.

В кінці квітня три людини загинули під час аварії легкомоторного літака в долині Гошут американського штату Невада. У поліції уточнили, що в літаку знаходилися 28-річний чоловік та 49-річна жінка, а також восьмирічний хлопчик.Уламки літака знайшли в 40 км від кордону зі штатом Юта. За фактом аварії почали перевірку.

Читайте також: Netflix через коронавірус знизить якість трансляцій фільмів в Європі

Раніше повідомлялося, що літак "МАУ" у небі над Тегераном був збитий іранцями, але влада не зафіксували в документах свою провину. Оглядач відділу міжнародної політики ZN.UA Володимир Кравченко пише, що це важливо, оскільки подібна фіксація може збільшити суму виплат з іранської сторони родичам жертв катастрофи.

Нагадаємо, що на початку лютого Тегеран пропонував родичам жертв катастрофи за 80 тис. дол. Але Володимир Зеленський заявив, що Україна буде вимагати більшу компенсацію.