UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опубліковано відео падіння палаючих уламків літака ВПС США в Киргизії

Частини американського військового літака розкидало в радіусі більше кілометра. Очевидці зняли кадри уламків, що летять на землю, і вибухів.

В Інтернеті з'явилося нове відео, на якому з досить близької відстані зафіксовано падіння літака-заправника KC-135 Stratotanker ВПС США в Киргизії.

Кадри падіння американського літака, зняті, імовірно, на стільниковий телефон, були опубліковані користувачем bakyt.mvd на порталі bulbul.kg. На них видно, як на землю падають охоплені полум'ям уламки.

Частини літака, потерпілого крах 3 травня 2013 року в Панфіловському районі Киргизії між селами Чолок-Арик і Чорголу, розкидало в радіусі більше кілометра.

Відеозаписи авіакатастрофи публікувалися і раніше, однак вони зроблені з дуже великої відстані. На новому відео можна розгледіти вибухи і хмари диму.

Причини катастрофи досі не з'ясовані. Прем'єр-міністр Киргизстану Жанторо Сатибалдієв доручив створити спеціальну комісію з розслідування аварії літака, в результаті якої загинуло три члени екіпажу.

Літак здійснював політ з бішкекського аеропорту "Манас", де розташований Центр транзитних перевезень ВПС США. За попередніми даними, перед катастрофою екіпаж літака-заправника намагався обійти грозовий фронт.

//www.bulbul.kg/player/flvplayer.swf

Читайте також:

Винищувач-бомбардувальник Су-22 впав на житлові будинки в столиці Ємену

Турецький літак загорівся після удару блискавки, проте успішно приземлився

В інтернеті оприлюднили відео жорсткої посадки Ту-204 у "Внуково"