UA / RU
Підтримати ZN.ua

Оприлюднені нові обставини авіакатастрофи в Колумбії

Літак з футболістами повинен був летіти з іншого міста.

Лайнер болівійської компанії Lamia з бразильської футбольної командою "Шапекоэнсе" на борту, який розбився в Колумбії повинен був вилітати з іншого міста.

"Коли компанія, її представник в Колумбії, представили запит на дозвіл польоту, там було зазначено, що він прилетить з міста Кобиха", - повідомив начальник служби авіаційної безпеки цивільної авіації Колумбії Фредді Бонілья, передає РІА Новини з посиланням на болівійський портал Deber. Між тим, літак вилетів з Санта-Круса, який розташований набагато далі від Болівії, ніж Кобиха.

За словами Бонильи, фактично цей політ не був узгоджений в належному порядку.

Болівійські влади вже відсторонили від посад керівництво двох служб - головного управління цивільної авіації країни та адміністрації аеропортів і допоміжних служби повітряної аеронавігації.

Раніше повідомлялося, що літак розбився через брак палива.

За уточненими даними, в авіакатастрофі в Колумбії, де розбився літак з бразильською футбольною командою "Шапекоенсе", загинула 71 людина.

Фінал футбольного Кубка Південної Америки перенесений через авіакатастрофу в Колумбії. Гра була запланована на середу в колумбійському місті Медельїн, де "Шапекоенсе" повинна була грати з колумбійським "Атлетіко Насьональ".

Повна картина авіакатастрофи, в якій загинули футболісти клубу "Шапекоенсе".