UA / RU
Підтримати ZN.ua

Олена Зеленська вшанувала королеву Єлизавету II та зустрілась із Кейт Міддлтон

Разом із першою леді до Вестмінстерського палацу прибули прем’єр-міністр Денис Шмигаль та посол України Вадим Пристайко.

Перша леді Олена Зеленська, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та посол України Вадим Пристайко прибули до Вестмінстерського палацу, аби вшанувати королеву Єлизавету II.

Про візит повідомило видання Royal Central. Видання опублікувало відео, на якому Денис Шмигаль з дружиною Інною, Олена Зеленська та посол України Вадим Пристайко з дружиною Інною віддають шану королеві. 

Читайте також: Чергу людей, які бажають попрощатися з Єлизаветою ІІ, показали з космосу

Також принцеса Уельська Кейт Міддлтон провела аудієнцію з Оленою Зеленською у Букінгемському палаці напередодні похорону королеви.

Це вже не перша зустріч Кейт Міддлтон з першою леді України. У 2020 році тоді ще герцог і герцогиня Кембриджські зустрічалися з подружжям Зеленських.

Читайте також: Зеленський висловив співчуття з приводу смерті королеви Єлизавети ІІ

Нагадаємо, 96-річна королева Єлизавета II померла 8 вересня. Світові політики, серед яких президент США Джо Байден, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та прем'єр-міністерка Нової Зеландії Джасінда Ардерн, увесь день з’їжджалися до Вестмінстерського палацу, аби вшанувати її Величність Єлизавету II.