UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Один за всіх і всі за одного": Тихановська записала нове відеозвернення до білорусів

Екс-кандидат в президенти Білорусі привітала всіх, хто має намір прийти на "Марш Єдності".

Головна конкурентка Лукашенко на виборах в Білорусі Світлана Тихановська закликала білорусів вийти на "Марш Єдності" в неділю 6 вересня. Своє відеозвернення вона опублікувала в Instagram.

"У нашій родині завжди було так, що один за всіх і всі за одного. І я дуже рада, що саме це гасло стало основним на Марші єдності, який відбудеться о 14:00", - зазначила Тихановска.

Подивитися цю публікацію в Instagram

?Светлана Тіхановском: Один за всіх і всі за одного! ⠀ Марш Єдності, 6 вересня 14:00. Мінськ і регіони ⠀ #ТіхановскаяСветлана #svetlanatihanovskaya #tihanovskaya #tihanovskayasvetlana #СветланаТіхановская

Публікація від Країна Для Життя (@stranadlyazhizni)

Читайте також: Тіхановська попросила Радбез ООН направити до Білорусі моніторингову місію

Нагадаємо, що в суботу члена президії Координаційної ради та довірена особа екс-кандидата в президенти Світлани Тіхановскої Вольга Кавалькову, яку засудили до 15 діб позбавлення волі без виходу з в'язниці після попереднього арешту, видворили з країни.

Ковалькова на своїй сторінці в Facebook повідомила про те, що спецслужби запропонували їй вибір, або її вивезуть з країни, або далі будуть тримати в ув'язненні, причому терміни ув'язнення будуть постійно додаватися. Їй наділи на голову маску, поклали на підлогу машини і вивезли на прикордонний перехід Брузги. Там вона була виселена на нейтральну смугу, на польській стороні її підібрав рейсовий автобус і привіз до Варшави.