UA / RU
Підтримати ZN.ua

Один з найбагатших людей Росії вчинив самогубство

Босов був на 86 місці у списку найбагатших людей РФ.

Російський мільярдер, власник компаній "Сибантрацит" та "Востокуголь" 52-річний Дмитро Босов покінчив життя самогубством, повідомляє інформаційне агентство "РБК" з посиланням на двох знайомих бізнесмена.

За даними журналу Forbes, статок Босова – 1,1 мільярда доларів. У списку найбагатших людей Росії він був на 86 місці.

Його основним активом була група "Сибантрацит". Група є найбільшим в РФ виробником металургійних вугілля, яка за 2018 рік склала 24,1 мільйона тонн вугілля і антрациту.

Читайте також: Від самогубства люди майже у 1,6 раз частіше помирають ніж від ДТП

Раніше повідомлялося, що медики з Бостона розробили нейромережу, яка здатна передбачити суїцид за два роки до спроби. Як повідомляє Naked science, алгоритм керується у своїх прогнозах даними медичних карт пацієнтів.

Тяжка депресія, яка є передвісником суїциду, часто може бути непомітна з боку. Вчені сподіваються, що розробка допоможе ідентифікувати пацієнтів з високими ризиками суїциду, які пройшли повз увагу лікарів.

Розроблена дослідниками нейромережа була навчена на анонімізованих записах, які отримали з декількох великих медичних центрів і охоплювали близько 3,7 мільйона осіб, у тому числі 40 тисяч спроб самогубства. Система змогла передбачити 38% таких подій, в середньому через 2,1 року до самої спроби. Вчені зізнаються, що немає одного певного фактора, за яким алгоритм визначає схильність до суїциду, скоріше мова йде про "наборі доказів".