UA / RU
Підтримати ZN.ua

Німеччина відмовилася пом'якшити санкції проти Росії

Російська сторона вже кілька разів робила заяви, які потім не дотримувалася. Вважаються тільки справи, заявив представник канцлера ФРН.

Розпорядження президента РФ Володимира Путіна про відведення військ від кордону з Україною не призведе до пом'якшення економічних санкцій відносно Москви. Про це заявив представник відомства федерального канцлера Німеччини Штеффен Зайберт.

Зайберт назвав відведення військ "кроком до послаблення напруги", однак у той же час зазначив, що, "як відомо з досвіду, російська сторона неодноразово напередодні важливих міжнародних зустрічей робила заяви, які згодом не дотримувалися".

Вважаються тільки вчинки, продовжив представник уряду ФРН. "В даний час я не бачу приводу сумніватися в доцільності діючих санкцій".

Як повідомлялося, 11 жовтня президент РФ Володимир Путін доручив Міноборони повернути до місць постійної дислокації війська, які проходили "навчання" на полігонах в Ростовській області.

Прем'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт заявив, що російський президент Володимир Путін візьме участь в саміті G20 в Австралії. Раніше Ебботт пригрозив не допустити президента Росії Володимира Путіна на саміт G20 в Брісбені. !zn