UA / RU
Підтримати ZN.ua

Неспокійна ніч Росії: невідомі дрони атакували Джанкой в Криму, а у Москві спалахнув об’єкт енергетики

У Криму пабліки нарахували до 10 вибухів.

Сьогодні, 24 листопада близько пів на першу годину ночі у тимчасово окупованому Криму, у місті Джанкой пролунали вибухи. Про це повідомили місцеві телеграм-канали.

«Джанкой досі відбивається від дронів-камікадзе невідомого походження, в місті пролунало до 10 вибухів», – повідомив о 2.10 моніторинговий паблік «Реальна Україна | Радар Тривога».

Офіційні джерела РФ про атаку безпілотників на Джанкой наразі не повідомляли. Лише о 2.05 офіційна агенція «РИА Новости» повідомила, що рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито. Про причини не повідомляється. Відтак невідомо, чи пов’язана ця зупинка руху з атакою безпілотників на Джанкой. Через 18 хвилин після призупинення рух Кримським мостом було відновлено.

Читайте також: У Московській області безпілотники атакували російське підприємство з розробки ракетного озброєння

А близько четвертої години ранку російські пабліки повідомили про пожежу на території московської електропідстанції "Чагіно" у Любліному. За інформацією ресурсу Mash, осередок займання в будівлі трансформатора. Площа займання – 200 квадратних метрів. По окрузі розноситься густий дим. Причина пожежі наразі невідома.

Для гасіння пожежі на електропідстанції відключено мережу в трансформаторі – вогнищі загоряння. Станом на п′яту годину ранку там все ще горить вогонь. Ускладнює все висота будівлі – близько 20 метрів.

Близько шостої години ранку Міністерство Оборони Росії повідомило, що в ніч проти 24 листопада російська ППО знищила 16 БПЛА, з яких 13 - над Кримським півостровом і ще три - над територією Волгоградської області.

Раніше повідомлялося, що 19 листопада близько опівночі російська ППО збила у Підмосков’ї безпілотний літальний апарат, який нібито летів на Москву.