UA / RU
Підтримати ZN.ua

Недосвідченість команди Зеленського може посилити тертя Росії та США – The New York Times

Американський журналіст Ендрю Крамер на сторінках авторитетного видання заявив, що Росія може напасти на Україну через недосвідченість Зеленського.

Недосвідченість оточення президента України Володимира Зеленського в дипломатії та військовій галузі може призвести до жахливих наслідків, що посилить тертя між Москвою та Вашингтоном, вважає журналіст Ендрю Крамер у статті для газети The New York Times.

У статті наголошується, що у міру підготовки України до можливого конфлікту з Росією зростає занепокоєння щодо недосвідченості оточення Зеленського.

"Це може призвести до жахливих наслідків, при цьому не тільки для України. Непрофесійні кроки можуть стати приводом для війни, що значно посилить напруженість між Росією та США", - йдеться у публікації.

Газета також пише, що Росія зосередила війська на кордоні з Україною, але, незважаючи на навчання і техніку, що надається США, українські військові навряд чи зможуть зупинити російські війська.

Читайте також: Путін погрожує США та НАТО «розмаїттям відповідей» на відмову виконувати вимоги РФ

Раніше повідомлялося про те, що на Росію можуть чекати нові санкції через ситуацію в Україні, про це заявила Камала Харріс - віце-президент США.