UA / RU
Підтримати ZN.ua

Не обіцяє нічого хорошого Україні: у Кремлі відреагували на візит Зеленського до США

Кремль заявив про відсутність шансів на мирні переговори з Україною.

У Кремлі заявили, що нічого хорошого з поїздки президента України Володимира Зеленського до Вашингтона в середу не вийде, і що Росія не бачить жодних шансів на мирні переговори з Києвом.

У розмові з журналістами офіційний представник Кремля Дмітрій Пєсков заявив, що продовження постачання західної зброї в Україну призведе до «поглиблення» конфлікту, а це може мати неприємні наслідки для Києва, попередив він.

«Постачання озброєнь триває, номенклатура озброєнь, що поставляються, розширюється. Все це, безперечно, веде до загострення конфлікту. Це не обіцяє нічого хорошого для України», - сказав Пєсков, інформує Reuters.

На запитання, чи очікували у Москві, що від поїздки Зеленського може вийти щось позитивне, Пєсков відповів: Ні.

Зазначимо, президент України перебуває з офіційним візитом до США. Зеленський зустрінеться із президентом США Джо Байденом та іншими високопоставленими офіційними особами США.

Читайте також: Будемо робити все можливе, щоб у наших героїв було все необхідне для перемог – Зеленський

Під час його візиту Сполучені Штати також мають намір схвалити постачання передових ракетних комплексів Patriot в Україну в рамках останнього багатомільярдного пакету військової підтримки Києва. Зеленський проведе спільну прес-конференцію з Байденом у Білому домі (23:00 за київським часом), а потім вирушить на Капітолійський пагорб, щоб виступити на спільному засіданні Конгресу.

Після вторгнення 24 лютого Вашингтон надав Україні військову допомогу майже на 20 мільярдів доларів.