UA / RU
Підтримати ZN.ua

На сайті Pepsi також зображено "російський Крим"

Окупований півострів "включений" в склад Російської Федерації на схематичній карті виробничих потужностей, опублікованій на російському сайті компанії.

У брошурі, присвяченій діяльності російського представництва компанії Pepsico, опублікована карта виробничих потужностей і дистриб'юторських центрів у Російській Федерації, на якій Крим зображено як частину Росії. Брошура, розміщена на офіційному сайті компанії.

Нагадаємо, 5 січня українське представництво американської компанії Coca-Cola принесло вибачення за "непорозуміння" з картою Росії, на якій вона була зображена разом з окупованим Кримом.

30 грудня на офіційній сторінці Coca-Cola в соцмережі "Вконтакте" була опублікована карта Росії, на якій не був вказаний Крим, Калінінградська область і Курильські острови. Це викликало обурення у російських користувачів. За що адміністратори сторінки попросили вибачення у росіян і пообіцяли розмістити "правильну карту" з Кримом. Тим часом в українському сегменті інтернету вже навіть пропонують бойкотувати продукцію компанії Coca-Cola.