UA / RU
Підтримати ZN.ua

На нараді з нацбезпеки Росії обговорили нібито початок захоплення Польщею заходу України

Там вважають, що "вже ціла низка держав веде активну роботу щодо розчленовування України". Хоча насправді така держава лише одна - РФ. 

У Росії сьогодні заявили, нібито Польща вже почала захоплювати захід України. З такою заявою під час наради з нацбезпеки Росії виступив секретар Ради безпеки РФ  Ніколай Патрушев. 

За його словами, партнери Києва, в цьому випадку Польща, планують скористатися сьогоднішньою ситуацією в країні, тобто війною, яку розв'язала РФ, і тепер мають свої плани на українські землі. 

"Судячи з усього, Польща вже переходить до дій із захоплення західних українських територій", - заявив Патрушев, додавши, нібито візит в Київ польського президента Анджея Дуди це лише підтверджує. - Вже ціла низка держав веде активну роботу щодо розчленовування України".

Читайте також: Польща готова стати гарантом безпеки для України — Дуда

Нагадаємо, 29 квітня президент України Володимир Зеленський порівняв російські фейки про нібито намір Польщі захопити західну частину України чи бажання Угорщини забрати Закарпаття з ракетами РФ. Він наголосив, що мета подібних заяв з боку Москви — посіяти паніку та зруйнувати єдність у Європі.