UA / RU
Підтримати ZN.ua

На лайнері Westerdam не виявили хворих на коронавірус

Відомо, що тест на інфікування пройшли 781 пасажир та члени екіпажу.

На круїзному лайнері Westerdam, який після відмови п'яти портів все ж причалив у Камбоджі, не виявили жодної людини, яка б буда інфікована коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє Kydo News.

"Міністерство охорони здоров'я Камбоджі заявило, що 781 пасажир та члени екіпажу, які залишаються в Камбоджі після висадки з круїзного лайнера Westerdam з минулої п'ятниці, отримали негативний тест на новий коронавірус", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що тести на виявлення вірусу COVID-19 проводилися за участі Всесвітньої організації охорони здоров'я, американських центрів контролю та профілактики захворювань, Інституту Пастера в Камбоджі та іноземних посольств.

Нагадаємо, що Камбоджа прийняла круїзний лайнер Westerdam, не зважаючи на можливу наявність на борту заражених коронавірусом пасажирів 12 лютого. Westerdam покинув Гонконг 1 лютого, і з тих пір його відмовилися прийняти п'ять портів через побоювання, що деякі пасажири можуть бути хворі. Лайнер не прийняли влади Японії, Філіппін, Гуаму, Таїланду і Тайваню.