UA / RU
Підтримати ZN.ua

На кораблі ВМС США стався вибух, є постраждалі

У результаті вибуху постраждало 17 моряків і четверо цивільних осіб.

В результаті вибуху, який стався на кораблі ВМС Сполучених Штатів Америки USS Bonhomme Richard на військово-морській базі в Сан-Дієго, постраждала 21 людина. Серед постраждалих - 17 моряків і четверо цивільних осіб. Про це повідомило командування надводними силами ВМС США.

"Сімнадцять моряків і четверо цивільних осіб перебувають на лікуванні в місцевій лікарні з травмами, що не представляють загрози для життя", - йдеться в повідомленні в Twitter.

Відзначається, що екіпаж вже евакуювали з корабля. До гасіння пожежі, що виникла, залучені пожежні кораблі. Кораблі USS Fitzgerald і USS Russell були евакуйовані до інших причалів.

"З усіма кораблями в порту були встановлені контакти і направлені пожежні команди для надання можливої ​​допомоги в гасінні пожежі", - повідомили в командуванні.

Читайте також: ВМС США почали розробку гіперзвукової зброї для стримування Росії

Нагадаємо, загоряння на десантному кораблі USS Bonhomme Richard, який знаходиться на базі Військово-морських сил США в Сан-Дієго (штат Каліфорнія), відбулося в неділю о 8.30 за місцевим часом (18.30 за київським). Після того, як вогонь почав поширюватися по судну, прогримів вибух. Спочатку повідомлялося про одного постраждалого.