UA / RU
Підтримати ZN.ua

Московську область атакували безпілотники

Столичні аеропорти закрили на прийом та виліт літаків.

Сьогодні близько третьої години ночі Московську область атакували безпілотники. Мер Москви Сергій Собянін повідомив у Telegram, що сьогодні вночі силами російської ППО на підльоті до Москви в Істринському районі знищено безпілотник: "Попередньо постраждалих та руйнувань немає. Екстрені служби працюють на місці події".

Читайте також: У Сімферополі, Севастополі та інших місцевостях Криму пролунали вибухи

Тим часом офіційне російське агентство ТАСС з посиланням на авіаслужби повідомило, що столичні аеропорти Внуково, Шереметьєво та Домодєдово закриті на прийом та виліт літаків.

Російський телеграм-канал ВЧК-ОГПУ пише, що мешканці Москви, Одинцовського та Істринського районів Московської області повідомляють про вибухи. Ще один очевидець розповів, що у Внуково працювала ППО.

Читайте також: Данілов: Нальоти БпЛА на Москву — справедливість. Війна прийде до росіян, бо вони самі її покликали

О 3.35 Міноборони Росії повідомило, що "26 серпня близько 03.00 припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БПЛА літакового типу по об'єктах на території Москви та Московської області". У МО РФ кажуть, що черговими засобами ППО безпілотний літальний апарат знищено над територією Істринського району Московської області.

Близько четвертої години ранку ТАСС поінформувало, що московські аеропорти відновили свою роботу.

Раніше повідомлялося, що вчора, 25 серпня, кілька областей Росії, включаючи Московську, атакували безпілотники і ракета.