UA / RU
Підтримати ZN.ua

Моді у Росії згадав про війну в Україні: "Немає рішення на полі бою"

Він, звертаючись до Путіна, закликав розпочати діалог між Києвом та Москвою. 

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді під час візиту у Росії, про розчарування яким вже розповів український президент Володимир Зеленський, згадав і про війну проти нашої держави, закликавши припинити її якнайшвидше. За його словами, для цього потрібно почати мирні перемовини, позаяк військовим шляхом зробити це неможливо. Про це повідомляє NDTV

"Індія завжди закликала поважати Статут ООН, включаючи територіальну цілісність і суверенітет. Немає рішення на полі бою. Діалог і дипломатія — це шлях вперед", — сказав Моді Путіну.  

Офіційний візит Моді у РФ розпочався 8 липня. Вчорашній день вони разом з диктатором провели в резиденції останнього в Ново-Огарьово, пили чай з солодощами та дивилися кінне шоу.

Читайте також: На зустрічі з Моді Путін пообіцяв звільнити з армії РФ громадян Індії, які воюють проти України — ЗМІ

Нагадаємо, ZN.UA звернулося до посольства Індії в Києві, аби останнє прокоментувало масований ракетний удар по країні, який росіяни здійснили під час візиту у РФ прем'єр-міністра Нарендри Моді. Відповідь дипломатів була більш ніж лаконічною: "Наразі посольство Індії коментарів не надає". Мабуть, дешева нафта дорожча за українських дітей.