UA / RU
Підтримати ZN.ua

Медведєв погрожує Україні "судним днем" за Крим

Керівництво країни він назвав "кривавими клоунами".

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмітрій Медведєв пригрозив влаштувати Україні "судний день, від якого сховатися буде складно" у разі спроб повернути окупований півострів Крим.

На зустрічі у Волгограді Медведєв заявив, що керівництво України "поводиться неадекватно, намагаючись продовжувати військову кампанію до останнього українця".

"Це незважаючи на те, що вони намагаються огризатися, а окремі екзальтовані криваві клоуни, які там вискакують періодично з якимись заявами, ще й намагаються погрожувати нам, маю на увазі напад на Крим, і таке інше. Ось хочу у зв'язку з цим сказати, що цілком очевидно вони розуміють наслідки таких заяв, а наслідки очевидні, що у разі, якщо щось подібне станеться, для них усіх там миттєво настане "судний день", дуже швидкий і важкий, сховатися буде дуже складно", - заявив він.

Також він вважає, що Захід ніби заздрить Росії і збирається її роздерти.

Читайте також: Удар по Вінниці здійснили з району мису Фіолент в анексованому Криму – ОК “Південь”

Раніше представник ГУР МО Вадим Скибицький не виключив, що Україна може використати РСЗВ HIMARS проти російських об'єктів у тимчасово анексованому Криму, оскільки російські війська влаштували там свій хаб.