UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лукашенко пригостив Медведєва березовим соком

Лукашенко з малолітнім сином Колею прийняли російського прем'єра і сфотографувалися на пам'ять.

Білоруський президент Олександр Лукашенко провів в агромістечку Олександрія неформальну зустріч з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим.

Як повідомляється на сайті президента Білорусі, зустріч тривала більше трьох годин і на ній обговорювалися двосторонні відносини, економічне співробітництво, регіональна проблематика, міжнародна порядок денний.

"Олександр Лукашенко і Дмитро Медведєв пригостилися натуральним березовим соком, сфотографувалися на пам'ять біля рідної хати білоруського лідера, а також побували на Трофімовій криниці, відновленої за дорученням президента близько трьох років тому", - йдеться в повідомленні.

Неформальна зустріч відбулася після завершення офіційних заходів у Могильові, де 12 травня пройшло засідання ради міністрів "Союзної держави".

На зустрічі також був присутній син Коля Лукашенко, 2004 року народження. Лукашенко часто бере з собою на заходи неповнолітнього сина. Разом з ним він приїжджав до Києва з офіційним візитом в червні 2013 року.

У червні 2012 року Олександр Лукашенко під час візиту до Венесуели зробив заяву про те, що семирічний син Коля може стати його наступником на посту керівника країни.