UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лукашенка чинитиме як Путін — диктатор почне переговори з Цихановською тоді, коли Путін почне з Навальним

Самопроголошений президент республіки вважає Навального продажною людиною.

Самопроголошений президент Білорусі Аляксандр Лукашенка заявив, що розпочне переговорний процес з лідером білоруської опозиції Світланою Цихановською відразу після того, як за стіл переговорів сядуть президент Росії Володимир Путін з Олексієм Навальним. Про це Лукашенка сказав під час інтерв'ю журналісту ВВС Стіву Розенбергу.

Лукашенці нагадали, що саме російський президент Путін дав йому пораду спілкуватися з опозицією. І уточнили, чи буде він дотримуватися поради.

"От як тільки Путін із Навальним сяде за стіл переговорів, я миттєво зі Світланою почну вести переговори", — сказав Лукашенка.

Лукашенка назвав Навального продажною людиною і висловив упевненість, що президент РФ Путін ніколи не сяде з нею за стіл переговорів. За його словами, для Путіна Навальний не є опозиціонером, а зрадником національних інтересів Росії.

Читайте також: Лукашенко зізнався, що його силовики били протестувальників

Самопроголошений президент Білорусі Аляксандр Лукашенка заявив, що польські прикордонники обливали доставлених його силовиками на кордон мігрантів водою з отрутами і що польська сторона порушила державний кордон республіки.