UA / RU
Підтримати ZN.ua

 Кремль перейшов до мобілізації викладачів для поповнення втрат особового складу армії

Під час формування зазначених підрозділів, РФ продовжує застосовувати практику часів Другої світової війни, – прокоментували в Генштабі. 

На тлі постійних втрат в Україні, ворог задіяв нові методи для формування резервних підрозділів. За наявною у Генштабу ЗСУ інформацією, на базі однієї з бригад Східного військового округу, що дислокується в Забайкальського краю, триває формування чотирьох стрілецьких батальйонів за рахунок викладачів:

“Комплектування офіцерських посад в зазначених батальйонах здійснюється за рахунок викладачів Далекосхідного вищого загальновійськового командного училища”, – йдеться в повідомленні.

“Російське військове керівництво під час формування зазначених підрозділів продовжує застосовувати практику часів Другої світової війни, що свідчить про суттєві проблеми і прорахунки”, - коментують тактику минулого століття в ГШ.

Читайте також: Понад 200 «денацифікованих» росіян: як минула остання доба на південному фронті

Раніше повідомлялось про формування морського стрілецького полку на базі Чорноморського вищого військово-морського училища у тимчасово окупованому Севастополі.