UA / RU
Підтримати ZN.ua

Краснодарський край РФ зазнав наймасовішої атаки безпілотників з початку вторгнення РФ в Україну

Загальна кількість дронів – близько сотні, повідомляється про постраждалих.

Місцева влада говорить про наймасштабнішу атаку БПЛА на Краснодарський край. Загальна кількість дронів може бути під сотню. Про це повідомляє російський інформаційний ресурс "ВЧК-ОДПУ".

Удару зазнали одразу три райони цього краю.

Оперативний штаб Краснодарського краю поінформував, що в ніч з 20 на 21 червня масованій атаці безпілотників зазнали Темрюкського, Єйського та Сіверського районів.

У Темрюкському районі уламки впали на гостьовий будинок у селищі Хвиля. Загиблих та постраждалих немає. Постояльців готелю евакуювали. Серйозних руйнувань інфраструктури немає. На місці працюють служби екстреного реагування.

У Єйському районі постраждалих з боку цивільного населення та руйнувань цивільної інфраструктури немає. На місці працюють оперативні спецслужби. Інформація уточнюється.

Також внаслідок роботи ППО у селищі Афіпському збиті ворожі БПЛА.

Руйнів немає.

Російське видання ASTRA з посиланням на місцеві паблики повідомляє, що в самому Краснодарі на Південному вокзалі було збито дрон, пошкоджено автобус.

"ВЧК-ОГПУ" повідомляє, що в Краснодарі стягнуті спецслужби до Яблонівського мосту та Південного вокзалу. За словами очевидців, після атаки БПЛА постраждала будівля та автобуси. Поранено трьох людей.