UA / RU
Підтримати ZN.ua

Коронавірус в Італії: міланський театр "Ла Скала" призупиняє роботу

Як скоро відновляться вистави, керівництво театру не повідомляє.

Міланський оперний театр "Ла Скала" призупиняє роботу через спалах коронавірусу Covid-2019. На півночі Італії зафіксовано понад 150 випадків зараження, три людини померли від ускладнень.

Як скоро відновиться робота, керівництво театру не повідомило.

"У зв'язку з поширенням коронавірусу, театр "Ла Скала" з міркувань безпеки скасовує заплановані спектаклі та чекатиме на подальші розпорядження влади", - йдеться у повідомленні на сторінці театру в Facebook.

У неділю, 23 лютого, влада регіону Венето вирішила достроково закінчити знаменитий Венеціанський карнавал, що розпочався 11 лютого.

Влада північних регіонів Італії вживає жорстких заходів у боротьбі з розповсюдженням коронавірусу. Скасування карнавалу у Венеції, вистав у Мілані, футбольних матчів серії А в регіонах Ломбардія та Венето, а також заборона на інші масові заходи – серед них.

Раніше влада китайської провінції Хубей, звідки почав поширюватися коронавірус, заявила, що інкубаційний період після зараження може тривати 27 днів. Тривалий інкубаційний період хвороби може ускладнити симптоми Covid-2019.

Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила спалах корона вірусу "надзвичайною ситуацією в області суспільної охорони здоров'я, що має міжнародне значення". У ВООЗ побоюються, що вірус потрапить на територію країн зі слабкою системою охорони здоров'я.

Китайський коронавірус швидкими темпами поширюється в усьому світі. Редакція DT.UA зібрала найважливішу інформацію, пов'язану з небезпечним захворюванням.