UA / RU
Підтримати ZN.ua

Королева Єлизавета ІІ закликала підданих зробити щеплення від коронавірусу

За її словами, щеплення не завдало ніякого болю і дало почуття захищеності.

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ поділилася тим, як пройшов для неї процес вакцинації проти нового коронавірусу, і закликала своїх підданих подумати про інших людей і зробити щеплення, повідомляє «Інтерфакс».

"Це було дуже швидко... І щеплення не завдало зовсім ніякого болю", - сказала Єлизавета II під час відеодзвінка з представниками охорони здоров'я, що займаються програмою вакцинації від COVID-19.

Королева також додала, що "коли ви отримали вакцину, у вас з'являється відчуття, що ви захищені, що, я думаю, дуже важливо". Вона також закликала своїх підданих «подумати про інших людей, а не тільки про себе» і зробити щеплення від коронавірусу.

Королева Великої Британії Єлизавета II та її чоловік, герцог Единбурзький принц Філіп, вакцинувалися проти коронавірусу в січні.

Читайте також: Вакцини проти COVID-19 перетворюються на «політичну валюту» — Bloomberg

Нагадаємо, з 24 лютого в Україні стартувала вакцинація від коронавірусу. Першу вакцину отримав лікар-реаніматолог з Черкас.

Дорожня карта вакцинації передбачає п'ять етапів кампанії:

У МОЗ нагадали, які документи необхідно мати при собі для вакцинації. З 1 березня всі бажаючі українці зможуть через сайт записатися на безкоштовну вакцинацію.