UA / RU
Підтримати ZN.ua

Комендантська година в Греції: 24 жовтня країна посилює карантин

Масковий режим запроваджено як в приміщеннях, так і на вулиці.

Глава уряду Греції Кіріакос Міцотакіс заявив, що з 24 жовтня в країні вводять нові карантинні правила для стримування пандемії COVID-19, передає Keep Talking Greece.

З 6 години ранку суботи, 24 жовтня, в Греції зобов'язують всіх ходити в масках - як в приміщеннях, так і на вулиці.

У районах з найбільш загрозливою епідемічною ситуацією введуть і комендантську годину з 00:30 до 5:00.

За останні 24 години в країні зареєстровано 882 нових випадки COVID-19 - найбільше з початку епідемії. Такий спалах захворюваності викликала посилення карантинних правил.

За останніми даними, загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 в Греції складає 28 216, в результаті коронавирусной інфекції померли 549 осіб.

Читайте також: Греція дозволила в'їзд громадянам РФ

Пандемія COVID-19 раз набирає обертів. Хоча кількість випадків коронавируса знову зростає по всій Європі з кінця літа, шанси пережити це захворювання, схоже, покращилися після першої фази спалаху хвороби.

Зміни в демографічній ситуації і кращі методи лікування коронавируса допомагають пояснити зростання шансів зменшити кількість смертельних випадків хвороби.

Кількість інфікованих COVID-19, які змушені перебувати на госпіталізації, зростає менш стрімко, ніж під час першої хвилі пандемії, а рівень смертності зараз також трохи нижче.

Служби охорони здоров'я поки не надто перевантажені, як це було під час першої хвилі коронавируса.