UA / RU
Підтримати ZN.ua

“Кишеньковий диктатор” Лукашенко через пропаганду натякає на ядерний удар по Україні. Вимагає від Зеленського поступитися Росії

Якщо Захід справді турбує ядерна війна, Путіну та його маріонеткам мають нагадати те, як її запобігали протягом десятиліть Холодній війні. Потрібно змусити Росію боятися, що якщо вона вдарить такою бомбою, то по ній вдарять у відповідь.

Контрольований кремлівським диктатором Владіміром Путіним самопроголошений президент Білорусі Алєксандр Лукашенко вимагає від України здатися і перетворити країну на той придаток Росії, на який він сам перетворив Білорусь. Лукашенко в інтерв'ю з японським журналістом через “натяк пригрозив”, що Росія може вдарити по Україні ядерною зброєю.

“Сьогодні Росія пропонує Україні, Путін – Зеленському, абсолютно прийнятний варіант договору. І сьогодні ще можливо, щоб Україна з Росією домовилися, і Зеленський підписав із Путіним цей договір. Якщо Зеленський на це не піде, то, повірте, йому доведеться з часом підписати акт про капітуляцію. Росія у цій війні не програє. Чим закінчується війна у разі перемоги однієї зі сторін – Японія знає краще, ніж я”, - цитують кишенькового путінського диктатора Путіна російські пропагандисти.

Зазначимо, що сам Лукашенко давно продав Білорусь Путіну. І те, що пропонує Путін Україні, називається капітуляція та втрата державності.