UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Хезболла» атакувала ізраїльські бази ракетами та безпілотниками

Це відповідь на вбивство командира, кажуть бойовики.

Фото ілюстративне.

Фото ілюстративне.

Бойовики «Хезболли» стверджують, що запустили 200 ракет та рій бойових безпілотників по кількох ізраїльських військових базах на півночі Ізраїлю. ЦАХАЛ поки не прокоментував напад, повідомляє The Times ofIsrael.

Терористи заявили, що ці атаки є відповіддю на вбивство старшого командира Мухаммада Насера ​​під час авіаудару Ізраїлю. Він командував одним із трьох регіональних підрозділів «Хезболли» на півдні Лівану.

Читайте також: Іран пригрозив використати "всі засоби" для підтримки "Хезболли", якщо Ізраїль розпочне повномасштабну війну проти угруповання 

Видання також наводить слова служби швидкої допомоги Magen David Adom про те, що вона надала допомогу двом людям, які отримали легкі травми від падіння, коли бігли до укриттів під час нападу.

Раніше «Хезболла» атакувала ізраїльський командний пункт.  Під час атаки безпілотників поранень зазнали 18 військових ЦАХАЛу.

Нагадаємо, Іран погрожував Ізраїлю «війною на знищення», якщо той розпочне повномасштабну війну із «Хезболлою» у Лівані. У відповідь на це голова ізраїльського МЗС заявив, що «режим, який загрожує знищенням, заслуговує на знищення».