UA / RU
Підтримати ZN.ua

Каньє Вест балотуватиметься в президенти США

Ілон Маск вже висловив свою підтримку.

Каньє Вест балотуватиметься на посаду президента США. Про це 43-річний реп-виконавець написав на своїй сторінці в Тwitter.

"Зараз ми мусимо реалізувати потенціал Америки, довіряючи Богові, об'єднуючи наше бачення та будуючи наше майбутнє. Я іду в президенти Сполучених Штатів!", - написав Каньє, поставивши тег #2020VISION.

Наразі невідомо, чи вже подав виконавець необхідні документи для участі у виборах. Попри це, під дописом у Тwitter його підтримав засновник Tesla Ілон Маск. 

"Маєш мою повну підтримку", - запевнив він Веста.

Читайте також: «Китайські» вибори в США

Нагадаємо, що новий прогноз від The Economist дає Байдену 83% шансів на перемогу в колегії вибірників і 96% шансів на перемогу на загальних президентських виборах. Аналітики прогнозують значну перевагу Байдена над Трампом.

Перед цим газета The York Times з посиланням на джерела в кампанії Трампа писала, що навіть внутрішні опитування президента США показують його відставання від Байдена.

Відзначимо, що у Байдена кращі показники, ніж у будь-якого іншого кандидата в президенти США починаючи з 1992 року.

Він перший кандидат в президенти, який випередив чинного главу Білого дому в кожному травневому опитуванні, як Джиммі Картер зробив це в 1976 році. Картер, звичайно, переміг на тих виборах.

Середнє лідерство Байдена над Трампом на національному рівні в середньому ніколи не опускалося нижче 4% і зазвичай перевищувало цей показник.