UA / RU
Підтримати ZN.ua

Канадська елітна школа прийме дітей загиблих воїнів на навчання

Відбір учнів відбуватиметься на конкурсній основі.

В рамках всебічної допомоги Україні, в Канаді готуються прийняти на навчання дітей загиблих Захисників та Захисниць України. В освітній програмі зможуть взяти участь підлітки 2008 року народження. Приватна школа Брукс Вестшор на конкурсній основі відбере десять учнів. Детальні умови відбору повідомило Міністерство у справах ветеранів України.

Міжнародна школа Брукс Вестшор розташована у місті Вікторія, що на острові Ванкувер. Інтенсивна навчальна програма спрямована на підготовку студентів до навчання в найкращих університетах світу і відбувається за системою Міжнародного Бакалаврату. 

Читайте також: Як військові можуть отримати освіту та підвищити кваліфікацію: інструкція

Для того, щоб претендувати на навчання необхідно мати:

Читайте також: Виїзд студентів іноземних вишів за кордон: юрист розповів про проблеми та перспективи

Конкурс відбуватиметься у три етапи:

  1. До 22 грудня включно необхідно написання українською мовою есе про свої особисті інтереси та очікування від освіти в Канаді. Уразі успішного проходження першого етапу, координатори проєкту зв'яжуться з учасниками для проходження другого та третього етапів.
  2. Тестування з математики в режимі онлайн
  3. Та інтерактивне тестування з англійської мови.

Читайте також: Google надасть $2 млн на цифрову освіту українців 

Після успішного завершення конкурсного відбору десять фіналістів мають прибути до кінця зими 2023 у Канаду. Проживатимуть учні без батьків чи опікунів у гуртожитку на території кампусу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося що Україна стала членом Глобального партнерства в галузі освіти та може отримати грантову допомогу у розмірі 43 млн доларів.