UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Як добре, що я взагалі одягнений": Навальний розповів, як канцлер Німеччини відвідала його в лікарні

"Мене вразило наскільки вона в курсі усіляких деталей і дуже добре розуміє, що відбувається в Росії. Краще всіх знає, що відбувається в Росії". 

Російський опозиціонер Алєксєй Навальний розповів деталі візиту канцлера Німеччини Ангели Меркель, коли він ще залишався на лікуванні у ФРН. Про це він повідомив в інтерв'ю Юрію Дудю. 

"Це було в останній тиждень, коли я був у лікарні. Уже не в реанімації, а в звичайній палаті. Відкрилися двері палати, зайшов спочатку мій професор і сказав, що у нього для мене гість. Я не був в курсі. Ну, зайшла, у мене була перша думка: "Як добре, що я взагалі одягнений". - сказав Навальний. 

За словами опозиціонера, розмова була приватною, тому розповідати різні деталі він відмовився. 

"Мене вразило наскільки вона в курсі усіляких деталей і дуже добре розуміє, що відбувається в Росії. Краще всіх знає, що відбувається в Росії, у всіх деталях: про Хабаровськ, про Білорусь та ще й російською мовою… Зайшла Меркель та ще й почала розмовляти російською мовою…Ми потім перейшли на англійську, але вона явно могла розмовляти російською всю розмову... Але це, дійсно, була приватна розмова, там не було сказана нічого доленосного", - сказав він. 

Читайте також: Якщо ОЗХЗ підтвердить висновки про отруєння Навального, то санкцій проти РФ не уникнути - МЗС ФРН

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель таємно відвідувала російського опозиціонера Алєксєя Навального в клініці «Шаріте».  Інсайдери стверджують, що візит відбувся за умов найсуворішої конфіденційності.

Згодом Навальний підтвердив те, що його відвідувала Меркель, проте закликав не називати цю зустріч таємною.