UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Я прощаюся з вами, але не назавжди", - Трамп пообіцяв прихильникам повернутися

Трамп не уточнив, як саме і коли має намір здійснити своє повернення.

Дональд Трамп, який йде з посади президента Сполучених Штатів Америки, пообіцяв, що ще зіграє значну роль в житті країни. Про це він заявив під час виступу перед прихильниками на авіабазі Ендрюс, куди він відправився після того, як в останній раз покинув Білий дім як президент.

"Я прощаюся з вами, але не назавжди. Ми повернемося, так чи інакше", - сказав він.

При цьому він не уточнив, як саме і коли має намір здійснити своє повернення.

Дивитися з 40-ї хвилини...

Також, виступаючи на авіабазі, Трамп заявив, що для нього було найбільшою честю бути президентом. Не називаючи обраного президента Джо Байдена на ім'я, він побажав нової адміністрації президента успіхів.

Читайте також: Трамп має намір створити власну партію - The Wall Street Journal

Нагадаємо, 45-й президент США Дональд   Трамп покинув Білий дім в середу, 20 січня. Після церемонії на авіабазі Ендрюс, він в останній раз скористається бортом номер один і відправиться на ньому до Флориди - в свою резиденцію в Мар-а-Лаго.

20 січня, о 18:15 за київським часом, розпочнеться трансляція з Вашингтона, де Джо Байден прийме присягу 46-президента США. У Білому домі він змінить Дональда Трампа. А Камала Харріс прийме присягу віцепрезеднта та стане першою в історії США жінкою, яка займе настільки високу посаду.

Дивіться церемонію в прямому ефірі разом із ZN.UA.