UA / RU
Підтримати ZN.ua

Губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо звинуватили в сексуальних домаганнях

Куомо пояснив свої дії наставництвом.

Колишні помічниці губернатора штату Нью-Йорк Ендрю Куомо звинуватили його в сексуальних домаганнях, передає New York Times.

Екс-чиновниця Ліндсі Бойлен заявила, що в 2016-2018 рр Куомо неодноразово робив неоднозначні коментарі на її адресу, пропонував зіграти в покер на роздягання, міг несподівано поцілувати її в губи, або торкнутися нижньої частини її спини або ніг.

Через кілька днів після заяви Бойлен зі звинуваченнями виступила інша колишня помічниця Куомо - 25-річна Шарлотт Беннетт.

В інтерв'ю виданню вона розповіла, що Куомо демонстрував до неї неприхований сексуальний інтерес минулої весни і влітку.

Губернатор питав, чи перебуває вона в моногамних відносинах, і чи мала коли-небудь сексуальні відносини зі старшим чоловіком. Вона стверджує, що губернатор сказав, що "сам він відкритий для відносин з жінками, яким близько 20".

Колишні помічниці Куомо розповідали це своєму близькому оточенню, але не наважувалися давати інформації розголосу.

Сам губернатор у коментарі The New York Times заперечував інформацію Бойлен. Однак підтвердив, що дійсно ставив Беннет питання на особисті теми, але "діяв як ментор".

"Я ніколи не загравав з міс Беннет, як і ніколи не мав наміру діяти неприйнятним способом", - сказав Куомо.

Читайте також: Легендарного іспанського футболіста звинуватили в сексуальних домаганнях

Напередодні губернатора Нью-Йорка звинувачували в приховуванні числа померлих від коронавируса. Але, за словами Куомо, він і його команда займалися подоланням кризи, викликаного пандемією, а персонал був перевантажений, через що не відповіли вчасно на відповідні запити.