UA / RU
Підтримати ZN.ua

Греція не відкрилася для українських туристів 14 травня

Коли відбудеться відкриття наразі не відомо.

Анонсоване раніше відкриття поїздок до Греції з туристичною метою для громадян України з 14 травня не відбулося, повідомляє сайт Посольства України у Грецькій Республіці. 

"Станом на 14 травня 2021 року рішення грецьким урядом щодо в’їзду громадян України в Грецію з туристичною метою не прийнято!", – йдеться в повідомленні.

В посольстві "Укрінформу" прокоментували, що наразі невідома точна дата відкриття туристичної Греції для українців. В українській дипустанові додали, що невідкладно сповіщатимуть про зміни режиму в’їзду громадян України в Грецію на своєму сайті та на сторінці у Фейсбуці.

Як відомо, сьогодні вранці повідомлялось, що Греція офіційно дала старт своєму туристичному сезону, оголосивши про багатомільйонну рекламну кампанію, спрямовану на порятунок найважливішого економічного сектору від другого літа, втраченого через коронавірус.

Читайте також: Вакцинний сертифікат не буде панацеєю для перетину кордонів — МОЗ

Раніше повідомлялося, що Греція буде однією з перших країн, які почнуть випробовувати запровадження паспортів вакцинації від коронавірусу. Такі "вакцинні посвідчення" повинні підтверджувати, що особа отримала щеплення проти COVID-19.