UA / RU
Підтримати ZN.ua

Головний інфекціоніст США і Білл Гейтс зійшлися на думці з приводу тесту на коронавірус

Білл Гейтс ще в розпал пандемії говорив про безглуздість тестів.

Директор Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань США Ентоні Фаучи згоден із засновником компанії Microsoft в тому, що сучасні терміни визначення результатів тестів на коронавірус занадто великі. Насправді вони не повинні перевищувати 10 хвилин, розповів медик в інтерв'ю телекомпанії CNN.

"Зараз тести проводяться, щоб встановити факт зараження і коло контактів. У деяких випадках з цим не виникає проблем, проте часу між взяттям аналізів і результатом виключає саму причину, по якій ми здаємо аналізи. Нам доведеться виправити такий стан справ ", - зазначив головний інфекціоніст країни.

"Кінцева мета полягає в тому, щоб мати можливість здавати аналізи і отримувати результати через 10 хвилин", - вказав медик.

Нагадаємо також, що Білл Гейтс розповів, що знав про теорії змови навколо себе, згідно з якою він нібито збирається використовувати вакцини від коронавірусу, щоб "чіпувати" людство.

Як він зазначив у інтерв'ю Business Insider, йому важко заперечувати ці вигадки, тому що "вони такі дурні". При цьому мільярдер спростував безпідставні теорії про нібито його зловісних планах.

"Я ніколи не брав участі ні в яких речах, пов'язаних з мікро-чіпами. Дуже важко заперечувати такі історії, тому що вони надзвичайно дурні або дивні".