UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гарріс випереджає Трампа в опитуваннях

Причиною є зокрема те, що її вважають людиною з хорошим когнітивним здоров’ям. 

Результати опитування CBS News свідчать про те, що віцепрезидентка США та кандидатка в президенти від демократів на виборах Камала Гарріс випереджає свого опонента-республіканця Дональда Трампа. Її готові підтримати 50% виборців проти 49% електорату експрезидента.

Проаналізувавши ці дані, журналісти дійшли висновку, що Гарріс має додаткові переваги перед американцями, яких не було у чинного лідера Джо Байдена. Приміром, її вважають людиною з хорошим когнітивним здоров’ям. 

Але Трамп також зберігає популярність серед виборців. Він продовжує обіцяти їм краще у фінансовому плані життя та скорочення кількості мігрантів на кордоні. 

"Наступні кілька тижнів можуть виявитися вирішальними в передвиборчих перегонах", — наголошують у CBS.

Читайте також: Статки Трампа зменшилися майже на $1 мільярд після появи конкурента на виборах

Нагадаємо, найактуальніше на сьогодні питання — чи відбудуться дебати між кандидатами у президенти США Камалою Гарріс та Дональдом Трампом. Чинна віцепрезидентка та представниця демократів заявила, що готова провести їх 10 вересня (на цей день було заплановано другий раунд ще тоді, коли участь в перегонах брав президент Джо Байден), тоді як республіканець пропонує "4 вересня, або ніколи"

Детальніше про президентські перегони у США — у статті експосла України в США Олега Шамшура на ZN.UA "Чи покарає Гарріс Трампа й чого ще очікувати Україні від Байдена цього року".