UA / RU
Підтримати ZN.ua

Голові Росспоживнагляду Онищенку в разі відставки пообіцяли не менш значущу посаду

Онищенко продовжить працювати "у системі охорони здоров'я" Росії навіть у разі відставки. Але поки кадрового рішення немає.

Глава МОЗ РФ Вероніка Скворцова заявила, що, за її відомостями, жодних кадрових рішень, які стосуються керівника Росспоживнагляду, не прийнято, проте у разі їхнього прийняття Геннадій Онищенко може зайняти не менш значущу посаду в системі охорони здоров'я.

"Наскільки мені відомо, поки що жодних кадрових рішень в остаточному варіанті не прийнято, жодних документів не підписано", - заявила Скворцова.

"Те, що у Геннадія Григоровича (Онищенка) закінчується контракт у жовтні цього року, - факт відомий. І, судячи з усього, далі буде вирішено питання, де він потім буде працювати: на цій посаді або на не менш значущій іншій посаді", - заявила голова МОЗ.

"Але Геннадій Григорович буде продовжувати працювати у системі охорони здоров'я", - додала вона.

У вівторок віце-прем'єр Ольга Голодець повідомила, що Онищенко покидає посаду голови Росспоживнагляду у зв'язку із закінченням терміну повноважень. Однак пізніше прес-секретар уряду РФ Наталія Тімакова заявила, що розпорядження про відставку Онищенка на даний момент не підписано, рішення про те, чи залишиться він главою відомства, буде приймати прем'єр-міністр РФ Дмитро Медвєдєв. !zn

Читайте також:

Единая Россия вимагає відправити главу Росспоживнагляду Онищенка на психіатричне обстеження

Голова Росспоживнагляду Онищенко йде у відставку, але розпорядження поки немає

Глава Росспоживнагляду Онищенко зізнався, що не їсть шоколаду

Онищенку не сподобалося, що Литва і ЄС поскаржилися на Росію до СОТ через "молочні" обмеження