UA / RU
Підтримати ZN.ua

Forbes назвав найбільш високооплачуваних знаменитостей

Рейтинг очолив репер Шон Комбс.

Рейтинг найбільш високооплачуваних знаменитостей за версією американського журналу Forbes очолив репер із США Шон Комбс, відомий як Дідді або Паф Дедді. За минулий рік він заробив 130 млн доларів, основну частину заробітку склали доходи від концертного туру Bad Boy Fanily Reunion, гонорар за співпрацю з французьким горілчаним брендом Ciroc, а також продаж речей з власної лінії одягу.

На другому місці - співачка Бейонсе, яка заробила 105 млн доларів на альбомі Lemonade і світовому турне. Третє місце посіла письменниця Джоан Роулінг, яка заробила 95 млн доларів. Основний прибуток Роулінг приніс вихід книги "Гаррі Поттер і прокляте дитя", а також кіносценарій "Фантастичні тварини і де вони мешкають". Четвертим у рейтингу став співак Дрейк. Він заробив 94 млн доларів. Рейтинг п'яти найбагатших знаменитостей замикає футболіст Кріштіану Роналду, його дохід склав 93 млн доларів.

У минулому році першою в списку була співачка Тейлор Свіфт.

Раніше Forbes назвав найбільш провальні фільми 2016 року. Перше місце в списку зайняв фільм "Макс Стіл". При бюджеті в 10 мільйонів доларів фільм зібрав у світовому прокаті лише 4,4 мільйона, тобто творці змогли повернути всього 42% вкладених у створення картини коштів.