UA / RU
Підтримати ZN.ua

Екзит-поли дають Алієву більше 80% на президентських виборах в Азербайджані

Ільхам Алієв залишиться президентом Азербайджану на третій термін. Екзит-поли дають йому беззастережну перемогу.

Чинний глава Азербайджану Ільхам Алієв набрав 81,4% голосів на виборах президента країни, що пройшли в середу, 9 жовтня, заявив керівник моніторингового центру "Ряй" ("Думка") Різван Аббасов.

Згідно з результатами проведеного даними центром екзит-полу, другим за кількістю голосів йде кандидат від опозиційного Національної ради демократичних сил Джаміль Гасанлы, що набрав 9,1%.

За результатами екзит-полу, проведеного незалежним дослідницьким центром ELS на 400 виборчих дільницях, Алієв набрав 80,8% голосів виборців.

Друге місце, згідно з результатами опитування на виході, проведеного центром ELS, зайняв з 10,55% голосів Джаміль Гасанлы.

На що відбулася за підсумками проведеного на президентських виборах екзит-полу прес-конференції представники незалежного дослідницького центру ELS відзначили, що явка виборців на президентських виборах склала 72,3%.

Нагадаємо, в Азербайджані 9 жовтня проходять вибори президента. Кандидатами на пост глави держави ЦВК країни офіційно зареєстрував 10 осіб, включаючи нинішнього главу держави Ільхама Алієва, який двічі обирався на вищий державний пост. !zn

Читайте також:

Алієв на всі часи

Результати виборів в Азербайджані злили в інтернет до їх початку

Азербайджан обирає президента: Ільхам Алієв має добрі шанси залишитися на третій термін