UA / RU
Підтримати ZN.ua

Донька Карімова не підтвердила інформацію про його смерть

Беззмінний президент Узбекистану все ще бореться за життя.

Дочка президента Узбекистану Лола Карімова-Тілляєва повідомила, що її батько, президент Узбекистану Іслам Карімов в даний момент знаходиться на лікуванні.

На своїй сторінці у Facebook вона привітала своїх співвітчизників з Днем незалежності, а також подякувала всім, хто надав моральну підтримку лідеру Узбекистану.

"Я також хотіла скористатися цією можливістю, і від душі подякувати всім за ваші добрі, щирі, світлі слова підтримки і побажання швидкого одужання нашому Президентові! Це дуже багато значить для нас, і я впевнена, що ця величезна сила добра, що виходить із самої глибини ваших сердець, допомагає в його зціленні! Спасибі вам велике!", – заявила вона.

Раніше в ЗМІ з'явилися повідомлення, що Президент Узбекистану Іслам Карімов помер на 79-му році життя від крововиливу в мозок.

У 2015 році Карімов був в черговий раз переобраний на пост президента з традиційним для середньоазіатських деспотій результатом понад 90%.Жодному незалежному кандидату не було дозволено брати участь у виборах, а зареєстровані суперники Карімова представляли дозволені владою партії, і в ході передвиборної кампанії розсипалися в похвалах главі держави. Країни Заходу не визнають чесними і конкурентними вибори в Узбекистані.

Іслам Карімов народився 30 січня 1938 року в Самарканді.