UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дефіцит кисню в крові і стероїди: лікарі розповіли про хід лікування Трампа

За словами лікарів, Дональд Трамп йде на поправку.

Лікар президента США Шон Конлі заявив, що Дональд Трамп, який заразився коронавірусів, йде на поправку.

«Стан здоров'я президента поліпшується», - заявив медик журналістам у неділю, 4 жовтня.

Шон Конлі уточнив, що, стан Трампа, як і будь-якого іншого пацієнта з COVID-19, іноді краще, іноді - гірше. Зокрема, в американського президента іноді спостерігається недостатнє насичення крові киснем. Тому лікарі почали давати йому стероїдний препарат «Дексометазон».

Один з лікарів Трампа Брайан Гарібальді висловив надію, що за сприятливого розвитку подій президента зможуть виписати вже в понеділок.

Напередодні Трамп, який проходить курс лікування у військовому госпіталі Волтера Ріда, заявляв, що відчуває себе краще і хоче повернутися до роботи.

Читайте також: Глава передвиборного штабу Трампа захворів COVID-19

До виборів президента США залишилося трохи понад місяць, а Трамп, який намагається затриматися в Білому домі ще на одну каденцію, продовжує в опитуваннях відставати від свого конкурента, кандидата від Демпартії Джо Байдена. Аналітики журналу The Economist вважають, що шанси Байдена на перемогу набагато вищі, ніж у чинного глави держави, якого висунули республіканці.

Соціологія в деяких ключових американських штатах, де може зважитися підсумок виборів президента США, показує, що кандидат від демократів Джо Байден випереджає свого конкурента Дональда Трампа в Огайо, Пенсільванії, Аризоні і Нью-Гемпширі.