UA / RU
Підтримати ZN.ua

Данський депутат розмістив агітаційну рекламу на порносайті

За словами Йоахіма Б. Олсена, свою аудиторію потрібно шукати всюди.

Данський депутат розмістив рекламу на порносайті Pornhub, щоб залучити якомога більше потенційних виборців, передає Politico. Йоахім Б. Олсен з "Ліберального альянсу" таким чином хоче потрапити до парламенту за результатами виборів, які в Данії відбудуться в червні цього року.

Гасло Олсена є досить гучним: "Коли ви закінчите мастурбувати - голосуйте за Йокко". За словами політика своїх виборців потрібно знаходить скрізь.

"Ми подумали, що це може бути цікаво - запустити рекламу на Pornhub. Половина інтернету - це порно, і ви повинні бути там, де виборці - в тому числі на порносайтах", - сказав Олсен журналістам.

Йоахім Б. Олсен сподівається на те, що агітаційна реклама на порносайті допоможе йому переобратися в парламент Данії на загальних виборах, які відбудуться 5 червня. При цьому політик зазначив, що заздалегідь не обговорював з партією розміщення агітації на Pornhub.

"Я знаю, що деякі люди будуть налякані. Сьогодні взагалі неможливо сказати щось, щоб не засмутити когось. Ті, хто знають мене як політика, знають, що я серйозний, але у мене є почуття гумору, і я думаю, що це дуже смішно", - заявив Олсен.

Як повідомлялося раніше, Сайт YouPorn і компанія Camasutra VR створили першу у світі віртуальну порноактрису на ім'я Джеді Вейлс. Вона вже веде власний аккаунт в інстаграмі та навіть встигла дати перше інтерв'ю журналу Paper Magazine.