UA / RU
Підтримати ZN.ua

COVID-19 діагностували у помічниці доньки Трампа — ЗМІ

Сама Іванка разом з чоловіком вже пройшли тести.

Асистентка Іванки Трамп, доньки американського президента Дональда Трампа, інфікувалася коронавірусом. Вона вже декілька тижнів не з'являється на роботі, пише CNN з посиланням на власні джерела.

"Особиста помічниця Іванки Трамп отримала позитивний результат на коронавірус", - сказано в публікації.

ЗМІ також повідомляють, що хвороба протікала у асистентки безсимптомно. Після підтвердження зараження помічниці тести на коронавірус пройшли сама Іванка Трамп та її чоловік Джаред Кушнер. Результат виявився негативним.

Читайте також: Коронавірус зникне, навіть якщо вакцину не винайдуть – Трамп

Нагадаємо, прессекретар віцепрезидента США Майка Пенси Кеті Міллер інфікувалась коронавірусом, цю інформацію підтвердив голова Білого Дому Дональд Трамп.

За словами Трампа, Міллер з ним не контактувала, але вона спілкувалася з Пенсом.

Також Департамент внутрішньої безпеки США опублікував документи, в яких йдеться про те, що новим коронавірусом інфікувалися 11 представників секретної служби, яка займається охороною американського президента Дональда Трампа та інших високопосадових осіб.

Президент США Дональд Трамп заявив, що під час пандемії коронавірусу від ускладнень хвороби можуть загинути від 75 до 100 тисяч американців. Попри це, Трамп заявив, що Америка не може довго залишатися на карантині. Вже половина штатів хоча б частково зняли обмеження.

Хоч США лідирують у світі за кількістю заражених, Трамп висловлює впевненість в ефективності боротьби з COVID-19. В країні зафіксували понад мільйон хворих, але Трамп заявляє: це тому, що американські тести "найкращі".